Få inspiration med mine abstrakte og moderne malerier til din boligindretning

Indret med farver

Her ses et mellemstort maleri med titlen "THE HIGH ROAD" størrelsen er 100x100. Maleriet er indrettet i et spisemiljø og i et kontormiljø. Den orange farve giver et frisk pust i begge miljøer.

MELLEMSTORT MALERI I ORANGE FARVER - MAJBRIT LUND MELLEMSTORT MALERI I ORANGE FARVER - MAJBRIT LUND

Farvede vægge

Lav et fokuspunkt i hjemmet med en farvede væg, det kan bringe stemning og hygge til rummet. Her er vist to eksempler med maleriet "WILD CHANGES" der måler 120x150.

INDRET BOLIGEN MED STORE MALERIER - MAJBRIT LUND - KUNST INDRET BOLIGEN MED STORE MALERIER - MAJBRIT LUND - KUNST

 

Har du et lille køkken/spisestue vil små malerier, mellemstore malerier og malerier i ramme passe godt ind i størrelsen. Køkkenet og spisestuen er samlingspunktet for familen og der bliver brugt mange timer på at lave mad og snakke om dagens oplevelser. Det kan være den sidste detalje, der gør den store forskel i rummet og du skaber din helt egen og personlige stil.

 

INSPIRATION MED MODERNE MALERIER TIL DIN STUE - MAJBRIT LUND

Dekorer væggen med flere malerier ved siden af hinanden tilsammen kan det danne en fornemmelse af et stort maleri. Billedet her viser malerierne "NORDIC STYLE"  og "KEEP THE LIGHT ON" i målene 100x100

Farvevalget er i samme blå nuancer, da dette er med til at skabe ro og balance i rummet.
 

MALERI I SORTE OG HVIDE NUANCER - STILFULDT HJEM UDEN FARVER - MAJBRIT LUND

Enkel indretning

Et stilfuldt hjem behøver ikke at være farverig, billederne her med malerierne "BLACK POWER" og "WILD POWER" i sorte, hvide og grå nuancer, viser en enkelt indretning uden farver.

Malerierne måler 80x120, en god størrelse til de fleste hjem

MALERI I SORTE OG HVIDE NUANCER - STILFULDT HJEM UDEN FARVER - MAJBRIT LUND

 

I menuen kan du nemt finde størrelser på malerierne.

Et enkelt klik på: Malerier i ramme, Små malerier, Mellemstore og Store malerier. Herefter vises alle størrelser, så du nemt og hurtigt kan finde det mål du ønsker.