KUNST FOR ALLE, ART BY MAJBRIT LUND, MODERNE OG ABSTRAKTE MALERIER

Art by Majbrit Lund

Født, Odense 1978

Moderne, abstrakte og farverige malerier.

Jeg holder meget af at eksperimentere og bruger derfor forskellige redskaber og teknikker til at forme maleriet.

Inden det første penselstrøg har jeg altid en ide til hvilket udtryk, jeg vil have frem, men de mange muligheder der er i det abstrakte maleri drager mine tanker og udtrykket ændres ofte undervejs.  I mine malerier arbejder jeg meget med grafiske former og linjer der giver malerierne bevægelse og energi

Jeg har malet i mere end 15 år. Min hverdag har altid været meget kreativ og jeg tegnede meget i årerne før, jeg satte det første penselstrøg på lærredet. I 2014 begyndte jeg at udstille mine malerier og i 2015 medvirkede jeg i kunstbogen "101 kunstnere" af Tom Jørgensen.

Se CV her

Inspirationskilden til mine malerier får jeg fra naturen, dyrenes verden, universet, hverdagen m.m

 

Velkommen til min abstrakte verden fyldt med farver og sanseindtryk.

Hvis der ét ord, man kan hæfte på Majbrit Lunds malerier, er det bevægelse. Det føles altid, som om man er vidne til et ryk, et skift og, nogle gange , en eksplosion. Overfor den eksplosive energi, der kendetegner hendes malerier er der store passager fuld af hvid stilhed, Modsætninger finder man også i penselbehandlingen. Rolige felter med kraftige konturlinjer modsvares af eksplosioner, hvor farven stænkes på lærredet. Ofte , så den driver ukontrollabelt ned over lærredet. En nøje balance mellem styring og tilfældighed, der er med til at give dynamik til malerierne.
Tom Jørgensen